top of page

Despre

MEDICINA & PREDARE EFICIENTA

Pregatire pentru examenul de rezidentiat. Sistem cu eficienta dovedita. Materiale alternative de stu

CUM AM INCEPUT

Povestea acestui proiect a inceput atunci cand noi, la fel ca si colegii noștri mai tineri, ne aflam in postura de viitori absolvenți ai facultatii de medicina, fata in fata cu cel mai de temut adversar al oricarui viitor medic: examenul de rezidentiat.

Asa a aparut intrebarea: "cum putem sa ne luptam cu niste carti aparent imposibil de citit, cum putem invata si inmagazina atat de multa informatie si mai ales cum putem realiza asta intr-un mod eficient si, de ce nu, mai placut?"

Aceasta a fost inspiratia pentru a crea aceasta metoda alternativa de invatare, modelata dupa tratate internationale, gandita pentru a facilita memoria vizuala, in care informatia sa fie organizata, insotita de poze, de cazuistica si imagistica medicala si tabele usor memorabile.

Marturie a eficientei acestei metode stau studentii(acum medici) cu care am avut placerea de a colabora de-a lungul timpului si rata de succes in promovarea examenului pe care acestia o au.

Dorinta noastra este ca aceste povesti de succes sa continue, iar lumea medicala romaneasca sa fie imbogatita tot mai mult!

 

“Sa cercetam cele ce s-au petrecut, sa cunoastem cele prezente, sa aplicam cele invatate.”
Hipocrate

 

⬅️ Dr. Adnan Aksoy, Medic Rezident Medicina Familie & Dr. Liliana Aksoy, Medic Rezident Pediatrie ➡️

8.jpg
pareri / testimoniale / reviews pregatire rezidentiat / meditatii rezidentiat / materiale rezidentiat

 Deși nu aveam timp deloc de învățat, deoarece eram deja medic specialist, am reușit sa iau a 2-a specializare. Dacă nu avea cine să se țină de capul meu nu avem 2 specializări acum. Mulțumesc pentru răbdare și pentru ambiția pe care mi-ai inspirat-o!

Dr. Lungoci Roxana 

Medic specialist Chirurgie Plastica  |  Medic rezident Ortopedie

Constanța

www.doctorlungoci.ro ➡️

bottom of page