top of page
Open site navigation
Quotation mark

 Deși nu aveam timp deloc de învățat, deoarece eram deja medic specialist, am reușit sa iau a 2-a specializare. Dacă nu avea cine să se țină de capul meu nu avem 2 specializări acum. Mulțumesc pentru răbdare și pentru ambiția pe care mi-ai inspirat-o!

Dr. Lungoci Roxana 

Medic specialist Chirurgie Plastica  |  Medic rezident Ortopedie

Constanța

www.doctorlungoci.ro

Quotation mark

Merită - merită - merită. De 3 ori merită să faci pregatire cu Dr. Aksoy Adnan. Îți spun acum "de ce-ul". 
Pentru că:
Te motivează;
Te face să-ți depășești condiția;
Te încurajează;
Îți dă cele mai bune sugestii;
Îți dă cele mai bune materiale; 
E cel mai bun antrenor personal pe partea de Examen de Rezidențiat. 

Dr. Mircea Moga

Medic rezident Boli Infectioase
Oradea

Vezi profil FB

Quotation mark

Recomand tuturor celor care vor să aibă toate șansele de a avea rezultate foarte bune la examen. Este serios și flexibil pe programul tău și știe să dezvolte programul în așa fel încât să fie echilibrat și complet. Materialele de învățare primite de la el mi-au fost și sunt de mare folos.  Fără ele nu aș fi obținut punctajul pe care l-am făcut. 
Incă o dată îi mulțumesc și îl recomand cu încredere

Dr. Marius Hordilă

Medic rezident Anestezie și Terapie Intensivă
Iași

Vezi profil FB

Quotation mark

L-am “descoperit” pe domnul Dr. Aksoy într-un moment de mare “disperare”, având doar 3 luni până la examen. Datorită metodei dânsului, am terminat de învățat toată materia în doar 2 luni și am reușit să repet de mai multe ori materia în cea de a treia lună.

Recomand cu drag să începeți din timp pregătirea pentru examen, avându-l pe dânsul ca mentor pentru rezultate maxime la examen!

Dr. Paula Marcu

Medic rezident Neurochirurgie
Cluj-Napoca

Quotation mark

Profesionalism, empatie, spirit colegial. Toate aceste calități le-am găsit la domnul doctor Aksoy, care m-a ajutat să trec cu bine examenul de rezidențiat. 
Combinația perfectă între profesionalism și dorința de a-i ajuta pe ceilalți.

Dr. Mihaela Georgecu

Medic rezident Anestezie și Terapie intensivă

Constanța

Quotation mark

Pe lângă materialele bine structurate, colorate și ușor de urmărit, m-au ajutat explicațiile, recapitulările și încurajările domnului doctor. A fost o cursă grea, dar mă bucur că am avut un astfel de antrenor!

Apostol Denisa

Medic rezident - Pneumologie

Timișoara

Quotation mark

Pregătirea cu dl. Dr. Adnan a venit exact când aveam cea mai mare nevoie. A fost un an încărcat, greu, iar nevoia de materiale adiționale a fost imensă. Nu aș fi reușit să învăt atât de bine materia, fără acele ore de pregatire individuală, unde am primit și ponturi, dar și întrebări, reușind astfel să sedimentez toate cele necesare pentru examen. Sunt foarte mulțumită și încântată de orele de pregatire pe care le-am avut alături de dl. Dr. Adnan, mai ales că am reușit să prind specialitatea pe care am dorit-o încă din anul 1: Medicină legală.

Dr. Nacu Andrada 

Medic Rezident Medicină Legală

Quotation mark

“În ciuda vastei materii pe care fiecare student o are de învățat pentru examenul de rezidențiat, dl. doctor Aksoy Adnan a reușit să o structureze într-un mod cât mai accesibil, astfel încât am reținut și am înțeles mai bine informațiile, decât dacă aș fi învățat pe cont propriu. Ședintele 1 la 1 te motivează să fii consecvent în a învăța și a înțelege materia, nu doar a o toci, iar în momentele de stres și descurajare, dl. doctor îți oferă sprijinul și imboldul de care ai nevoie pentru a merge mai departe și a avea rezultatele dorite.”

Dr. Both Adrian 

Medic Rezident Cardiologie 

Arad 

bottom of page